İşgal rejimi Şeyh Kemal Hatib'in tutukluluk süresini uzattı

​İşgal mahkemesi, Filistin 1948 İslami Hareketi Başkan Yardımcısı Şeyh Kemal Hatib'in tutukluluğu yargı sürecinin sonuna kadar uzattı.

Filistin 1948 İslami Hareketi Başkan Yardımcısı Şeyh Kemal Hatib'in avukatı Ömer Hamaise, yaptığı açıklamada işgal mahkemesinin bir kez daha siyasi bir karar vererek müvekkilinin tutukluluk süresinin uzatıldığını belirtti.

Hamaise, " Şeyh Kemal Hatib'in morali çok yüksek ve karardan korkmuyor. El Hatib, hakimin kötü niyetli kararlar vermesini bekliyordu." dedi.

Hamaise, karara karşı işgal mahkemesine dilekçe vereceklerini ifade etti.

İşgal polisi geçen ay Şeyh El Hatib'i Kafr Kanna köyündeki evinden tutuklamıştı.İddianamede işgal savcılığı, Şeyh El Hatib'i "terörizme destek", "şiddet ve teröre teşvik" ve "terör örgütüyle bir olma" suçlamalarıyla suçluyor. Şeyh El Hatib ise hakkındaki tüm suçlamaları reddediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

Kudüs'te rahibeye saldırı
Siyonist müdahalenin başladığı "Sumud" için çağrı
18 Türkiye vatandaşı alıkonuldu
Vicdan gemilerinin güvenliği tüm parlamentoların sorumluluğundadır
Siyonist rejimin Gazze’ye saldırılarında şehit sayısı 72 bin 285’e yükseldi