İşgal rejiminin 4 çocuğu ve eşini katlettiği babanın feryadı yürekleri dağladı

Siyonist işgal rejimi Kudüs'te, Mescid-i Aksa'da Müslümanlara yönelik zulümlerine devam ederken Gazze'de de sivil halkın üzerine bomba yağdırmayı sürdürüyor.

Siyonist işgal rejimi vahşetin dozunu her geçen gün artırıyor. Gazze'de günlerdir işgal rejiminin havadan, karadan ve denizden bombardımana uğrayan Filistinliler, dünyanın gözü önünde vahşice katlediliyor.

İşgal rejiminin özellikle hava saldırılarını yoğun şekilde düzenlediği Gazze'de şu ana kadar aralarında çocuk ve kadınların da olduğu yüzlerce Filistinli şehid olurken bin 250 Filistinli ise yaralandı.

Siyonistlerin Gazze'de Al-Wehda Caddesi'ndeki saldırısında dört çocuğu ve eşini kaybeden bir babanın cenaze törenindeki feryadı ise yürekleri dağladı.

Kendisi de yaralı şekilde tekerlekli sandalye üzerinde cenaze merasimine getirilen Filistinli baba, hava saldırısı sonucu şehid olan dört çocuğu ve eşine son kez veda etti.

Babanın çocukları ve eşine veda ettiği bu anlar siyonist vahşetin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
HAMAS: Gazze'de savaş sona erdi, anlaşmaya bağlıyız
Kassam, siyonistleri teslim etti
HAMAS, 7 esiri Kızılhaç'a teslim etti
BM: israil'in saldırıları ve zorla yerinden etme emirlerine rağmen birçok insan Gazze'nin kuzeyinden ayrılmadı