İşgalci rejim Filistinli bir kadını katletti

​Filistin'de, işgalci rejim askerlerinin açtığı ateş sonucu bir kadın şehid oldu.

Filistin Sağlık Bakanlığı, işgalcilerin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan Daliya Ahmed Süleyman Samudi'nin (23) şehit olduğunu duyurdu.

Sağlık Bakanlığı, şehit Samudi'nin göğsünden kurşunla vurulduğunu, merminin karaciğer, pankreas ve aortu deldiğini ve ameliyat olduğunu, ölüm anına kadar yoğun bakımda tedavi gördüğünü kaydetti.

İşgalcilerin, Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin'e bağlı Cabriya Mahallesi'ne girerek serbest bırakılan esir Halid Süleyman Ebu Hasan'ın evine baskın düzenlemesi Filistinlilerin tepkisine neden olmuştu. İşgalciler baskında Filistinlilere yönelik gerçek mermi kullandı, ses bombası ve göz yaşartıcı gaz fırlattı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

Yetimler Vakfı Kadir Gecesi'nde de Gazze'yi unutmadı
Yetimler Vakfı Gazzelilere sahur ikramında bulundu
Yetimler Vakfı Gazze'de sıcak yemek dağıtımını sürdürüyor
Gazze'de can kaybı 72 bin 32'ye yükseldi
Gazze Barış Kurulu üyeleri belli oldu!