İşgalci Siyonistler Filistinlilere ait inşaat halindeki iş yerlerini yıkmaya devam ediyor

​Siyonist işgal rejimi, işgal altındaki Kudüs'ün güneyinde yer alan Cebel el-Mükebbir köyünde Filistinli Muhammed İbrahim Zatera'ya ait inşa halindeki 6 iş yerini sözde ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıktı.

Muhammed İbrahim basına yaptığı açıklamada, işgalci Siyonist rejime bağlı sözde Kudüs Belediyesi'ne ait 2 buldozerin, siyonist işgal rejimi askerleri eşliğinde inşasına 2 ay önce başlanan ve şahsına ait olan 6 iş yerini ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıktığını ifade etti.

Yıkılan bu yapılardan bazılarını ticaret için bazılarını da ailesinin oturması için inşa ettiğini belirten İbrahim, bu sabah belediyenin yıkım kararını, gelen işgalci siyonist rejimden öğrenmesiyle şok geçirdiğini açıkladı.

İşgal altındaki Kudüs'te bağlı olan Cebel el-Mükebbir köyü, uzun zamandan beri köydeki evleri ve iş yerlerini yıkan Siyonist işgal rejiminin saldırılarına maruz kalıyor.

Siyonist işgal rejimi, 1967'de işgal ettiği Kudüs ve Batı Şeria'da Filistinlilere ait ev ve yapıları çeşitli gerekçelerle yıkıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

Yetimler Vakfı Kadir Gecesi'nde de Gazze'yi unutmadı
Yetimler Vakfı Gazzelilere sahur ikramında bulundu
Yetimler Vakfı Gazze'de sıcak yemek dağıtımını sürdürüyor
Gazze'de can kaybı 72 bin 32'ye yükseldi
Gazze Barış Kurulu üyeleri belli oldu!