IŞİD'e yönelik 28 adrese eş zamanlı baskın

Gaziantep'te sabah saatlerinde eş zamanlı olarak düzenlenen baskında IŞİD'li oldukları gerekçesiyle 35 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep’te 19 Mayıs kutlamalarında bombalı eylemi yapabileceği iddiasıyla şafak vakti 28 adrese eş zamanlı olarak düzenlenen baskında IŞİD'li oldukları gerekçesiyle 35 kişi gözaltına alınırken, düzenlenen baskınlarda mühimmatında ele geçirildiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, bu sabah saatlerinde Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Özel harekât polislerinin de zırhlı araçlarla destek verdiği ve daha önce belirlenmiş 28 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi.

Gerçekleştirilen eş zamanlı baskınlarda 35 kişi IŞİD’li oldukları gerekçesiyle gözaltına alındı. Yapılan aramalarda mühimmatlar ele geçirildiği belirtilirken, gözaltına alınan şüpheli şahıslar sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü bildirildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 74 gözaltı
Çocuklarımıza baskı yapmak yerine destek olmalıyız
Gaziantep'te akıl almaz kasap hilesi