İslam Düşmanıydı, Hidayet Buldu, Şimdi de Hacı Oldu

Eski Hürriyet Parti üyesi ve Hollandalı İslam düşmanı Geert Wilders`in yandaşı Arnoud Van Doorn, Müslüman olduktan sonra hac ibadetini yerine getirdi

Eski Hürriyet Parti üyesi ve Hollandalı İslam düşmanı Geert Wilders`in yandaşı Arnoud Van Doorn, Müslüman olduktan sonra Mekke`ye giderek hac farizasını yerine getirdi.

Hollanda vatandaşı Van Doorn, 2011 yılına kadar Hollanda`nın aşırı sağ parti lideri Geert Wilders ile dostluk etti. 2008 yılında Wilders`in hazırladığı ve bütün İslam dünyasını kızdıran `Fitne` belgeselinde yardımda bulundu.

Fakat 2013 yılının başında bir daha İslam`a karşı bir filmi hazırlarken İslam dinini biraz daha derin bir şekilde araştırıp, Kur`an-i-Kerim`den etkilenip Müslüman oldu.

Umre de yapmak niyetiyle Mekke`ye erken gelen Van Doorn, Akhbaar24 ile yaptığı raportajda hayatının en güzel anlarını yaşadığını söyledi.

İslam dinini kabul etmekle, hayatı boyunca hep aradığı şeyi İslam`da bulup hayatında hissettiği eksiklik giderdiğini ifade etti.

Allah`ın merhametine sığınmak ve geçmişteki günahlarının affını istemek için hacca gelen Van Doorn, bir gün Medine`de Mescid-i Nebevi`nin yanında yaşamak istediğini ifade etti.

Memleketine geri dönünce İslam dininin güzelliğini anlatan bir film çekeceğini söyledi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Suudi Arabistan Haberleri

Türkiye için hac kontenjanı 83 bin 430 olarak belirlendi
Mekke'de şiddetli yağış ve fırtına etkili oldu
Hicri yılbaşıyla birlikte yeni sezonda umreci kabulü başladı
Hacı adayları geceyi Arafat'ta geçirdi
Hacı adayları Arafat yolunda