İsrail'den Hamas yöneticilerine suikast tehdidi

Kaybolan 3 vatandaşının ölü bulunması üzerine bir açıklama yapan İsrail yönetimi "Bu günden sonra Hamas yöneticilerinden kaçı hayatta kalır bilmem" şeklinde tehditte bulundu.

KUDÜS - Siyonist İsrail, kaybolan 3 vatandaşının öldürülmesinden Hamas’ı sorumlu tutarak Filistin’e saldırılarını artırdı.

 

İsrail televizyonlarına açıklama yapan İsrail Dış İşleri Bakan Yardımcısı Tzachi Hanegbi, “Bu günden sonra Hamas yöneticilerinden kaçı hayatta kalır bilmem” tehditler savurdu.

 

Hatırlanacağı üzere; İsrailli 3 kişi kaybolduktan sonra uzun süre kendilerinden haber alınamamış, 30 Haziran’da da Halil bölgesinde cansız bir şekilde bulunmuşlardı. Bunun üzerine İsrail Başbakanı Netenyahu Hamas’ı 3 vatandaşının ölümünden sorumlu tutmuş “Hamas bunun bedelini en ağır bir şekilde öder” şeklinde konuşmuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

israil Haberleri

Netanyahu, "büyük israil" projesinin izinde!
Haaretz'in yayımladığı itiraflar vahşeti gözler önüne serdi
Okullar ve iş yerleri kapatıldı
İran'ın son füze saldırısında onlarca siyonist öldü ve yaralandı
İran füzeleri, hahamların hurafelerini alay konusu yaptı!