İstanbul'da eğitime kar tatili

İstanbul Valiliği, kar yağışı ve olumsuz hava durumu nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların yarın için tatil edildiğini duyurdu.

İstanbul'da kar yağışı ve olumsuz hava durumu nedeniyle 25 Şubat 2019 Pazartesi günü (yarın) il dahilindeki bütün resmi ve özel temel eğitim ve orta öğretim kurulularında eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildi.

Konuya ilişkin İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Alınan meteorolojik veriler ile bölgemizde görülen kar yağışı ve olumsuz hava durumu nedeniyle 25 Şubat 2019 Pazartesi günü (yarın) ilimiz dahilindeki bütün resmi ve özel temel eğitim ve orta öğretim kurulularında eğitim öğretime bir (1) gün süreyle ara verilmiştir. Söz konusu karar ile 03.12.2002 tarih ve 58 sayılı genelge uyarınca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malul ve engelliler, kronik hastalığı bulunanlar ve hamile personel de ayrıca bir talimat ve talebe gerek kalmaksızın belirlenen tatil süresince izinli sayılacaklardır. Vatandaşlarımızın kar yağışı nedeniyle özellikle ulaşımda oluşabilecek tehlikelere karşı dikkatli ve tedbirli olmalarında fayda bulunmaktadır." denildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri

Böcek ailesinin hastaneye gidiş anları
"Medine Sözleşmesi"
İşgalcilerin esir aldığı 15 Türkiyeli aktivist, İstanbul'a ulaştı
Siyonistlerin alıkoyduğu 137 aktivist İstanbul'a getirildi
Anayasada Kürd ismine yer verilmeli