İstanbul'da uyuşturucu operasyonu: 24 gözaltı

​İstanbul Emniyet Müdürlüğü, "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 24 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” yapanlara yönelik Fatih'te tespit edilen 28 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda 24 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda; 25 ecstacy hap, 18 gram metamfetamin, 515 gram sentetik kannobinoid, 2 kilo 120 gram marihuana, 2 adet hassas terazi, 7 adet ruhsatsız tabanca ve 70 adet fişek ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 43 bin 815 TL para ele geçirildi.

Konuyla ilgili tahkikatın devam ettiği kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri

Bu milletin direnişi, küresel güçlerin kavramlarıyla vaftiz edilemez
Başbağlar'ın yıldönümünde katliamın araştırılması çağrısı
Kürd kadınlarına hakaret eden densiz bunak Rahmi Koç özür diledi
Umut Kervanı 3 milyon kişiye kurban eti ulaştırdı
Global Sumud Filosu katılımcıları İstanbul'a döndü