İzne gelen asker Ağrı’daki kazada hayatını kaybetti

Askerlik görevini yürüttüğü Bitlis'ten Ağrı'ya izne gelen genç, trafik kazasında hayatını kaybetti.

Askerlik görevini yaptığı Bitlis'ten memleketi Ağrı'ya izne gelen ve katıldığı düğünden sonra evine doğru giden İbrahim Aslan, trafik kazasında hayatını kaybetti.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 100'üncü Yıl Mahallesi Yenivan Caddesi üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Aslan'a, sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen bir araç çarptı.

Paniğe kapılan sürücü kaza yerinden hızla uzaklaşırken, aracın çarptığı Aslan ise ağır yaralandı. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine kaza yerine gelen 112 acil servis ekibi, Aslan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Aslan'ın naaşı Ağrı Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı. Polis, kaza yerinden kaçan sürücüyü ve aracı bulmak için çalışma başlattı.

İLKHA

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ağrı Haberleri

Bakan Göktaş Ağrı'da açıklamalarda bulundu
Ağrılı vatandaşlar, 205 milyon TL’lik dev projenin kaderine terk edilmesine tepkili
Dağcıların Ağrı Dağı’ndaki zorlu mesaisi
Ağrı Dağı’nda bir kadının cansız bedenine ulaşıldı
Zirvesi bulut, etekleri hayat, Ağrı Dağı'nda görsel şölen