Kadıköy Belediyesi’nden Kiğı’ya 15 konteyner

​Daha önce Bingöl’ün Kiğı ilçe Belediyesi ile ‘Kardeş Belediye’ olan Kadıköy Belediyesi, deprem gören Kiğı ilçesine 15 konteyner gönderdi.

Bingöl’ün Kiğı ve Yayladere ilçelerine kardeş Belediye olan Kadıköy Belediyesi, 3 Aralık’ta Kiğı ilçesinde meydana gelen deprem dolayısıyla, Kardeş belediye ilan ettiği Kiğı ilçesine 15 konteyner gönderdi.

Kiğı ilçesinde yaşanan depremden sonra Kadıköy Belediye başkanı Aykurt Nuhoğlu, ilçenin ihtiyaçlarına katkıda bulunmak amacıyla ilk etapta 15 konteyner Kiğı’ya gönderdiği belirtildi.

Ayrıca, İstanbul Ataşehir ilçe Belediyesi de battaniye ve barınma ile ilgili yardım kampanyası başlattığı belirtildi.

Kiğı Belediye başkanı Yılmaz Gündüz, “Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na, Ataşehir Belediye başkanı Battal İlgezdi ve her zaman desteklerini yanımızda hissettiğimiz bu zor günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm Kiğı’yı seven dostlara teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bingöl Haberleri

Bingöl Umut Kervanı'ndan temmuz ayında 1,3 milyon liralık yardım
Ayağına ip dolanan leylek itfaiye ekiplerince kurtarıldı
Bingöl’de traktör kazası: Bir ölü
Bingöl-Elazığ kara yolu Kuruca mevkiinde kaza: 2 yaralı
HÜDA PAR Sözcüsü Emiroğlu’ndan Bingöl Belediyesi’ne tepki: 41 projeden sadece biri yapıldı