Kamusal alanları işgal eden seyyar satıcılar kaldırıldı

​Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, daha düzenli bir kent için kamusal alanda yapılan işgallere son veriyor.

Zabıta Daire Başkanlığı, kaldırımları işgal eden seyyar satıcılara yönelik Emniyet ekipleri ile birlikte Kayapınar ilçesinde çalışma başlattı.

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bulvarı’na gelişi güzel bırakılan ve izinsiz ticari faaliyette bulunan seyyar satıcıların araçları bulundukları alanlardan kaldırıldı.

Ekipler, Şanlıurfa yolu üzerinde yer alan Sanayi Sitesi girişindeki duvara izinsiz reklam amaçlı yazı yazan ve tabela asarak görüntü kirliliğine sebep olan işyerlerine cezai işlem uygulanırken asılan yazı ve tabelalar söküldü.

Kentin farklı noktalarında izinsiz bir şekilde cadde ile kaldırım arasına araç geçişi için dökülen betonlar sökülerek temizlendi.










İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

O2 otobüs saatleri
M3 Otobüs Saatleri
A3 otobüs saatleri
A2 otobüs saatleri
A4 otobüs saatleri