Karamollaoğlu'ndan İran bilim adamı Fahrizade suikastına ilişkin açıklama

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İran bilim adamı Muhsin Fahrizade'ye yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınayarak, İslam ülkelerinin topraklarının istihbarat örgütlerinin suikastlerine sahne olduğuna vurgu yaptı.

Karamollaoğlu'ndan İran bilim adamı Fahrizade suikastına ilişkin açıklama

Sosyal medya Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Karamollaoğlu, şer odaklarının suikast saldırısını, menfur bir saldırı ve dünya barışına bir darbe olarak değerlendirdiğini belirtti.

Saldırıyı kınayarak İran halkına başsağlığı dileyen Karamollaoğlu, "İslam ülkelerinin toprakları ne yazık ki yabancı istihbarat örgütlerinin suikastlerine sahne oluyor. İran Savunma Bakanlığı Araştırma ve İnovasyon Kurumu Başkanı Muhsin Fahrizade’nin de bir suikastle hayatını kaybetmesini, şer odaklarının bu istikamette attıkları adımı; menfur bir saldırı ve dünya barışına bir darbe olarak değerlendiriyorum. Bu menfur saldırıyı şiddetle lanetliyor, sorumlularının bir an önce bulunmalarını ve layık oldukları cezayı çekmelerini istiyorum. Muhsin Fahrizade'ye Allah’tan rahmet, İran halkına başsağlığı diliyorum." açıklamasında bulundu.


Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri

Vatandaş ‘evlatlarımızı kurtarın’ diyor!
Ankara Sincan Organize Sanayi Bölgesi'nde ahşap palet fabrikasında yangın
Ankara'da toplu ulaşıma zam: tam 26 TL, öğrenci 13 TL oldu
Ankara'nın Altındağ ilçesinde mobilya atölyesinde yangın
TUSAŞ saldırısında 3 kişi hayatını kaybetti 14 kişi yaralandı