Kardeşinin öldüğü kazada ağır yaralanan kadın 6 gün hayata tutunabildi

Mardin'de 6 gün önce karşıdan karşıya geçmek isterken otomobilin çarptığı iki kardeşten biri olay günü hayatını kaybederken, ablası ise tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti.

Mardin-Kızıltepe Karayolu'nda 6 Eylül 2017’de karşıdan karşıya geçmeye çalışırken Kızıltepe'den Mardin istikametine doğru seyir halindeki 16 GD 709 plakalı otomobilin öğretmen olan kadın sürücünün çarptığı iki kardeşten Remziye Eliş (40) olay günü Kaldırıldığı Kızıltepe Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmiş, ablası Hasine Özkan (51) ise tedavi gördüğü Mardin’deki özel bir hastanenin yoğun bakımında bu sabah hayatını kaybetti.

Evli ve 7 çocuk annesi Hasine Özkan, aynı kazada hayatını kaybeden ve Dunaysır Mahallesindeki Mezopotamya Mezarlığında defnedilen 6 çocuk annesi olan kardeşi Remziye Eliş’in yanında defnedilecek.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Filistin davasını gündeme getirmeye devam edeceğiz
"Filistin Konvoyu’nun yükü maddi yardımlardan çok daha ağırdır"
Mardin’de coşkuyla karşılandı
Müftü Baran: Gazze gündemden düşürülmeye çalışılıyor, Müslümanlar duyarlılıklarını kaybetmemeli
Yanmayan trafik işaretleri zincirleme kazaya neden oldu