Karneler e-Okul'dan erişime açıldı

​Yaklaşık 18 milyon öğrenci, bu yılın karnelerine bugünden itibaren e-Okul'dan erişebilecek.

Koronavirus nedeniyle yüz yüze eğitime ara veren öğrenciler, 2 Temmuz'da basılı karnelerini alacak.

Böylece, TRT EBA, EBA ve canlı dersler kullanılarak uzaktan eğitim yoluyla başlayan 2020-2021 eğitim öğretim yılı sona erecek.

e-Okul sisteminde yoğunluk yaşanmaması için ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki yaklaşık 18 milyon öğrenci, bu kapsamda karne notlarına 2 Temmuz'dan önce bugünden itibaren, e-Okul'dan erişebilecek.

Öğrencilerin basılı karneleri ise talep edilmesi halinde 2 Temmuz'dan itibaren okul müdürlüklerince verilebilecek. Ayrıca bu tarihe kadar okullarda öğrencilerin ihtiyaçlarına göre etkinlikler gerçekleştirilecek.

Liselerde sorumluluk ve mazeret sınavları da 2 Temmuz'a kadar son bulacak. Destekleme ve yetiştirme kursları ile 12. sınıflara yönelik rehberlik faaliyetlerine de bu tarihe kadar devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri

Filistin Büyükelçisinden HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’na ziyaret
Bedeli ne olursa olsun insani koridor açılmalı
"Gazze, insanlığın kalbidir"
Ankara'dan çağrı: Söz değil, somut adımlar bekliyoruz!
Gazze'ye insani koridor çağrısında bulundular