Kavgaya karışmak için balkondan atladı

Adana'da meydana gelen olay bu kadarda olmaz dedirtti.

Adana'da ara sokaktan bisikletiyle ana yola çıkan 7 yaşındaki çocuğa çarpıp yaralayan minibüsün sürücüsü 44 yaşındaki Şemsettin Tağaş'a mahallelinin meydan dayağının her anı kameralara yansıdı. Düğün organizatörlüğü yanan Şemsettin Tağaş ile kardeşi 40 yaşındaki İbrahim Tağaş 15 Eylül'de işyerine giderken plakası açıklanmayan minibüsle ara sokakta aniden yola çıkan ilkokul öğrencisi M.S.'ye çarptı. Çarpmanın etkisi ile dengesini kaybedip minibüsün altına giren çocuk yaralandı. Tağaş ile kardeşi yaralanan çocuğa yardım etmek için minibüsten indi. Bu sırada 112 Acil Servis'i arayıp ambulans istediler.

Sokaktaki bir güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedilen kazadan sonraki koşuşturma sırasında Hızır Taşçı ile oğlu Ergün Taşçı, minibüs sürücüsü ile kardeşine saldırdı. Tekme yumruk saldırıya uğrayan Şemsettin Tağaş ile kardeşi İbrahim Tağaş, kaçmak istese de kalabalığın arasından kurtulamadı. Ağaç parçalarıyla dövülen Şemsettin Tağaş'ın sol kolu kırıldı. Bazı vatandaşların yardım ettiği Tağaş kardeşler minibüslerine bindirilerek olay yerinden gönderilmek istendi. Ancak öfkeli grup bu kez minibüse sopalarla saldırdı. Bu sırada bir genç 2'inci kattaki evlerinin balkonundan minibüsün üzerine atlayıp, pencereden kardeşleri yumrukladı. Öfkeli grubun arasından güçlükle çıkan Tağaş kardeşler Adana Devlet Hastanesi'ne gitti. Kolu kırılan Şemsettin Tağaş, ameliyat edildi.
Küçük çocuk da götürüldüğü hastanede ayakta yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.
Gözaltına alınan Hızır Taşçı ile oğlu Ergün Taşçı da ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, savcılık soruşturma açtı.
Koluna platin takılan Tağaş, "Bana saldıranlar da, çarptığım çocuk da komşum. Üstelik çocuk aile dostumuzun oğlu. Ben ona çarpmadım, o bisikleti ile gelip aracın altına girdi. Yardım etmek için durunca da saldırıya uğradık. Meydan dayağı yedik, hepsinden şikayetçiyim" dedi.

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Adana Haberleri

Adana Seyhan Reşatbey Mahallesi'nde boğazına kaçan kuru yemişten Heimlich manevrası ile kurtarıldı
Adana Seyhan Tellidere Caddesi'nde dönercide silahlı saldırı 1 ağır yaralı
İş yerine silahlı saldırı 1 yaralı
Adana Seyhan Yenibaraj Mahallesi'nde silahlı saldırı, 3 ölü
Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde işçinin kıyafeti alev aldı