Kaza kurşunu ile bir kişiyi öldüren zanlı tutuklandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde önceki gün yol verme kavgası nedeni ile çıkan kavgada açılan ateş sonucu olayla ilgisi bulunmayan ve yoldan geçen bir kişinin vurularak ölmesi sonucunda, kayıplara karışan 2 kişi yakalandı.

MERSİN - Tarsus'ta meydana gelen maddi hasarlı trafik kazası ve ardından sürücüler arasında yaşanan tartışmada açılan ateş sonucu ölen Fikret Tutak'ın katil zanlısı E.K, tutuklandı.

 

Tarsus'ta 19 Aralık Perşembe günü saat 18.30 sıralarında Yeşil Mahallede bir kamyonet ile kamyonun karıştığı maddi hasarlı trafik kazası sonrası çıkan tartışma neticesi kamyonet içerisinde bulunan E.K. (20) ve Y.Y. (19) isimli şahıslar ile kamyon sürücüsünün arasında tartışma çıktı.

 

Çıkan tartışmada E.K. isimli şahıs Kamyon sürücüsüne ruhsatsız tabanca ile ateş ettiği esnada yoldan motosikleti ile geçmekte olan Fikret Tutak (30) isimli şahıs göğüs kısmına isabet eden kurşun neticesi ağır yaralanmış şahıs kaldırıldığı Tarsus Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

 

Olayın akabinde şüpheliler olay mahallinden kaçmış, yapılan çalışmalar sonucu firari şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

 

Sorgulamaları tamamlanan zanlılardan E.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi, Y.Y. ise serbest bırakıldı. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tarsus Haberleri

Mersin’de 6 kişiyi öldüren zanlı yakalanacağı sırada intihar etti
HÜDA PAR Mersin İl Başkanı Demir'den Tarsus'taki silahlı saldırıya ilişkin açıklama
Tarsus'taki silahlı saldırıya ilişkin Mersin Valiliğinden açıklama
Tarsus’ta esnaf ve tekstil sektörü temsilcileriyle buluştu
Mersin'in Tarsus ilçesinde hayırsever fırıncıdan örnek davranış