Kaza yapan TIR'ın dorsesi devrildi

Mardin’de eşya yüklü bir TIR'ın kaza yapması sonucu TIR'ın dorsesi yan yattı. Kazada yaralanan olmazken dorsede bulunan eşyalar yola savruldu.

Midyat - Ömerli ilçeleri arasındaki kara yolunda eşya yüklü bir TIR'ın kaza yapması sonucu TIR'ın dorsesi yan yattı. Kazada yaralanan olmazken, dorsede bulunan eşyalar yola savruldu.

Nusaybin’deki yasak ve operasyonlar nedeniyle alternatif yol olarak kullanılan ve yoğun şekilde yüklü TIR’ların kullandığı Mardin-Midyat-İdil karayolunda birçok kaza meydana geldi.

Ölümlü kazaların da meydana geldiği kara yolunda bu sefer plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen eşya yüklü bir TIR, Ömerli-Midyat karayolunun 35’inci kilometresinde kaza yaptı. Kazada TIR’ın dorsesi makas yaparak devrildi. Devrilen dorsede bulunan eşyalar yola savruldu. Yola savrulan eşyalar nedeniyle karayolu kısa süreli trafiğe kapandı.

Kazada yaralanan olmazken TIR’da maddi hasar oluştu. Kaza yapan TIR’ın ve eşyaların kaldırılmasıyla yol tekrar trafiğe açıldı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. (Süleyman Tunç-İLKHA)






 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Gençlerde manevi eksikliğin temel nedeni dünyalık beklentiler
Savcılığa suç duyurusunda bulundu
Mardin’de 13 adet ruhsatsız tabanca ve mühimmat ele geçirildi
Mardin Artuklu’da bir evde bulunan sülün yetkililere teslim edildi
Mardin merkezli 7 ilde bahis ve dolandırıcılık operasyonu