Kazadan kurtulmak için manevra yapan araç bir yayaya çarptı

​Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu'nda kazadan kurtulmak isteyen sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek yayaya çapması sonucu bir kişi hafif yaralandı.

Kaza, merkez Kayapınar ilçesi Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu Kadın Doğum Hastanesi mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre Yeni Hal Köprülü Kavşağından Doğum Hastanesi mevkiine doğru seyir halinde olan 34 RTU 92 plakalı otomobil, yolun sağ tarafındaki işyeri otopark alanlarından çıkmakta olan araca çarpmamak için bulunduğu şeritten ayrıldı.

Kaza yapmamak için direksiyonu ani çeviren sürücü yolun sağ şeridinde yaya olarak duran yaşlı adama ve ışıklandırma direğine çarptı. İsmi öğrenilemeyen yaşlı, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Yaralanan yaşlı adamın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.












İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Batman-Diyarbakır yolunda meyve suyu yüklü tır devrildi
Diyarbakır’da 217 bin 608 kök kenevir ve skunk imha edildi
Diyarbakır’da binlerce kök kenevir ile 25 kilo 600 gram esrar ele geçirildi
Diyarbakır'da şehir içi minibüsü seyir halindeyken yandı
Meralar enerji yatırımlarına değil, gelecek kuşaklara bırakılacak ortak mirastır