Kendi sıra ve masalarını üretiyorlar

Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Burhanettin Yıldız Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi atölyesinde yıl boyunca montajı yapılan 200 takım sıra ve masalar 7 okula dağıtıldı.

DİYARBAKIR - Burhanettin Yıldız Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde yapılan sıra ve masa dağıtım törenine Bağlar Kaymakamı Dursun Balaban, Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili ile şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Sıra ve masa dağıtım töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili'den üretim hakkında bilgi alan Kaymakam Balaban, emeği geçen herkesi kutladı.

İlk etapta merkez Bağlar ilçesinde bulunan 7 okula dağıtılan sıra ve masaların önümüzdeki günlerde diğer okullara da dağıtımının yapılacağı belirtildi. (Emrullah Araz - İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir