Kırkat Göleti mesire alanı hizmette

Batman'da Kırkat Göleti yerleşkesine vatandaşların dinlenip piknik yapabilecekleri 13 dönümlük mesire alanı inşa edildi.

Batman'ın Gercüş (Kercosê) ilçesine 5 kilometre mesafede bulunan Kırkat (Kirkatê) köyünde bulunan Kırkat Göletinde vatandaşların dinlenebilecekleri bir milyon 100 bin liraya mal olan mesire alanı 13 dönüm arazide inşa edildi.

Konuyla ilgili İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada, 13 dönüm alan üzerine mesire alanının inşa ettikleri belirtildi.

Açıklamada, "İskele, giriş kapıları, piknik masaları, kamelyalar, barberküler, banklar, kıyı ve yürüyüş yolları, çocuk oyun parkı, fitness alanı ve aydınlatma sistemleri bulunan mesire alanı 13 dönüm üzerine inşa edilerek yaklaşık bir milyon 100 bin TL'ye mal oldu." denildi. (İLKHA)









İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı
Batman’da silahlı kavgada 4 kişi tutuklandı
Batman Beşeveler Mahallesi sakinleri 35 yıldır bekliyorlar: Ne tapu var, ne muhatap!
Batman'da kamuya yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık suçundan 4 kişi tutuklandı
Batman'da yük treni araçla çarpıştı