Kirtê Köyü'nde Kutlu Doğum etkinliği

Diyarbakır’ın Çınar ilçesine bağlı Kirtê Köyü'nde kutlu doğum etkinliği düzenlendi. Köylüler tekbir ve salavatlarla etkinliğe katılarak memnuniyetlerini dile getirdi.

Çınar’ın Kirtê Köyünde Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi. Nurulemin Gökguz’ün sunuculuğunu yaptığı etkinlik, saat 13.00 de başladı. Etkinlik öncesi programa katılanlara yemek ikram edildi.

Hüsamettin Atman’ın Kur’an tilaveti ile başlayan Kutlu Doğumu etkinliği, okunan mevlit ve ilahilerle devam etti.

Etkinlikte bir konuşma yapan Molla Celal Bozdaş, Peygamberimizin Müslümanlar ve insanlık için en güzel örnek olduğunu ifade ederek, O’nun sünnetini hayatın her alanına alınması gerektiğine dikkat çekerek Hazreti Muhammed'in sünnetine vurgu yaptı.

Tekbir ve salavatlarla etkinliğe eşlik eden köylüler memnuniyetlerini dile getirerek etkinliği düzenleyen herkese teşekkür etti.

Kutlu Doğum etkinliği molla Kerbela Şanlı’ın yaptığı dua ile son buldu. (İLKHA)

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir