Kış hazırlıkları koordinasyon toplantısı yapıldı

Batman’da Vali Ahmet Deniz başkanlığında kış hazırlıkları koordinasyon toplantısı yapıldı.

Batman’da kış hazırlıkları koordinasyon toplantısı Vali Ahmet Deniz başkanlığında valilik toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürü ve ilgili kamu kurum yöneticileri katıldı.

Toplantıda, 2017-2018 kış sezonunda toplumsal hayatı olumsuz yönde etkileyebilecek yoğun kar yağışına karşı alınacak önlemler, kurum ve kuruluşlar arasında koordinasyonun sağlanması için yapılan hazırlık çalışmaları ele alınarak değerlendirildi.

Vatandaşların kış döneminde herhangi bir sorun ve sıkıntı yaşamamaları için kurumların koordineli bir şekilde çalışmaları konusunda talimat veren Vali Deniz, "Vatandaşlarımızın kış sezonunda herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ilgili kurumların 24 saat esasına göre hizmet verecek şekilde plan ve program yapmaları gerekiyor." dedi.

İl Afet ve Acil Durum Yönetimi Merkezi yetkilileri tarafından yürütülecek çalışmalara ilişkin yapılan sunumun ardından toplantı sona erdi.

Daha sonra Vali Deniz, 2018 yılı bütçe görüşmelerini tamamlayarak, karara bağlayan İl Genel Meclis Üyelerini ziyaret ederek, kırsal kesime yönelik yapılacak yatırım ve projeler hakkında İl Genel Meclis Üyeleriyle görüş alışverişinde bulunuldu. (İLKHA)








 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’da site içinde park halindeki araç alev aldı
Batman'da 250 yetim aileye Ramazan desteği
Batman'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü
Batman'da Dünya Yetimler Günü'ne özel iftar etkinliği
Dane mısır üreticilerine ekim öncesi bilgilendirme toplantısı