Kızıltepe Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Salman gözaltına alındı

Mardin’in DBP’li Kızıltepe Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Salman da PKK soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Mardin’in DBP’li Kızıltepe Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Salman da PKK soruşturması kapsamında belediye binasına düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.

Sabah saatlerinde DBP’li Kızıltepe Belediye Başkanı İsmail Ası’nın gözaltına alınmasının ardından belediyeye gelen Kızıltepe Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Salman’ın da gözaltına alındığı öğrenildi.

Kızıltepe Belediyesi’ne dün düzenlenen operasyonda ise belediyenin Yazı İşleri Müdürü, Fen İşleri Müdürü, Temizlik İşleri Müdürü ve Sosyal İşleri Müdürü gözaltına alınmıştı.(Mehmet Aslan- İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kızıltepe Haberleri

Kızıltepe’de yangında ölen evli çift yan yana defnedildi
Mardin Kızıltepe'de ev yangını: Evli çift hayatını kaybetti
Kızıltepe'de 7’nci kattan düşen kadın hayatını kaybetti
Kızıltepe'de otobüste epilepsi nöbeti geçiren yaşlı adam hayatını kaybetti
Olayda 6 şüpheli tutuklandı