Kızıltepe Ceylanpınar Karayolu'nda patlayıcı yüklü araçla yakalanan 3 zanlı tutuklandı

Kızıltepe Ceylanpınar Karayolu'nda patlayıcı yüklü araçla yakalanan 3 zanlı tutuklandı.

Kızıltepe Ceylanpınar Karayolu'nda ele geçirilen bombalı araçta gözaltına alınan 3 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderilirken kendilerine yardım yataklık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

01 Kasım’da 72 plakalı araçta 247 kilo 864 gram PETN tipi patlayıcı ve düzeneklerin ele geçirilmesiyle aynı araç içerisinde gözaltına alınan A.B, V.T. ve F.T'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi hâkimlikçe tutuklanarak Mardin cezaevine gönderildi. Şüphelilere yardım ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan F.T. ve Y.O'nun emniyetteki işlemleri ise sürüyor.

Bilindiği üzere, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 Kasım'da Kızıltepe Ceylanpınar Karayolu'nda bir araçta yapılan aramada 247 kilo 864 gram PETN tipi patlayıcı ve düzenekler ele geçirilmiş, 3'ü araçta 5 zanlı yakalanmıştı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kızıltepe Haberleri

İlçede yaşanan üzücü olaylar hakkında açıklama
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde iki esnaf arasındaki kavgada 13 kişi tutuklandı
Kızıltepe halkı: Son günlerde ilçemizde yaşanan elim olayların sebebi Kur’an’dan ve sünnetten uzak kalmamızdandır
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde ölü bulunan aileye ilişkin 2 yeni gözaltı
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde ölü bulunan Kaya ailesine ilişkin bir kişi daha tutuklandı