Kızıltepe Viranşehir İpekyolunda yol bakım çalışmalarına başlandı

İpekyolu’nun Kızıltepe-Viranşehir arasındaki bölümünde yol bakım ve onarım çalışmalara başlandı.

Kızıltepe Viranşehir İpekyolu karayolunda Bakım onarım ve yenileme çalışmalarına hız verildi. Uzun zamandır programda olan ve ağır giden ipek yolundaki çalışmalar, ilçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’in girişimleri sonucu hızlandırıldı.

Uluslararası kara yolundaki çalışmaların yanı sır,a şehir içi trafiğinde kullanılan yan yollardaki çalışma ve asfaltlama çalışmaları da sürüyor. İlçe Emniyet müdürlüğü kavşağında başlanan çalışmalar işgal sorunlarının çözülmesinin ardından Şenyurt kavşağında da başlanacak.

Yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamada bulunan ilçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, “Kızıltepe-Viranşehir karayolunda bakım onarım çalışmaları gayretlerimizle hızlandı. Daha önce 5 üst geçit talebimizden şimdilik 2’sini yerine getirebilen kara yolları bölge Müdürlüğümüze teşekkür ederiz. Yan yol çalışmaları da sürüyor. Şenyurt Kavşağında da önümüzdeki günlerde çalışma başlatılacak. Çalışmalar ve üst geçitler sayesinde yayalara araç çarpması şeklindeki kazalarda önemli derecede azalma oldu.” dedi (Mehmet Aslan-İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kızıltepe Haberleri

Umut Kervanı'ndan Kızıltepe’de onlarca aileye gıda yardımı
Altınların konuşulduğu görüntü kaydı bilirkişiye gönderilecek
İş yerinin camına 9 mermi isabet etti
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde uyuşturucu madde ve ham maddesi ele geçirildi
Bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı