Kızıltepe'de bıçaklanan 1 kişi hayatını kaybetti

Mardin Kızıltepe ilçesinde yaşanan kavgada aldığı bıçak darbeleri ile yaralanan şahıs hayatını kaybederken olayın zanlısı gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre dün   Saat 22.00 sıralarında Kızıltepe ilçesine bağlı  Berçem Mahallesinde E.Ç. ile Ahmet Kahraman arasında yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 17 yaşındaki E.Ç. kavga ettiği Ahmet Kahraman’ı bıçakla yaraladı.

Göğsüne aldığı 4 bıçak darbesiyle ile ağır yaralanan Ahmet Kahraman (18) olay yerine çağrılan ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye ulaştığında kalbinin durduğu öğrenilen Kahramana yapılan 2 saatlik bir müdahalelere rağmen kurtarılamayrak  hayatını kaybettiği belirtildi.

Kavgaya karışan ve olayın faili olduğu belirtilen E.Ç.’nin, babası tarafından polise teslim edildiği ve suçunu itiraf ettiği ileri sürüldü. (Mehmet Aslan-İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kızıltepe Haberleri

Umut Kervanı'ndan Kızıltepe’de onlarca aileye gıda yardımı
Altınların konuşulduğu görüntü kaydı bilirkişiye gönderilecek
İş yerinin camına 9 mermi isabet etti
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde uyuşturucu madde ve ham maddesi ele geçirildi
Bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı