Kızıltepe’de Coronavirus tedbirlerine uymayan 9 kişiye 28 bin 350 TL ceza verildi

Ruhsatsız bir ofiste vatandaşların toplanarak kalabalık oluşturduğu ihbarı üzerine olay yerine giden zabıta ekipleri, işyerini mühürledi.

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, zabıta ile polis ekiplerinin Coronavirus (Covid-19) tedbirleri kapsamında alınan önlemleri denetlemeye devam ediyor.

Ekipler, bir ihbar üzerine Yeni Mahalle Özmuhaciroglu Pasajı’nda denetim uyguladı. Denetimlerde pasaj içerisinde bulunan isimsiz bir işyerinde kalabalık grubun bulunduğu ve işyerinin de ruhsatsız olduğu anlaşıldı.

Bunun üzerine zabıta ekipleri, işyerinin mühürlerken, polis de işyerinde bulunan 9 kişiye 1593 Sayılı Umumî Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282. Maddesi gereği kişi başı 3 bin 150 TL toplamda ise 28 bin 350 TL ceza kesti.

İlçe genelindeki denetimlerin süreceği kaydedildi.

İLKHA


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kızıltepe Haberleri

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde anız yangını yerleşim alanına sıçradı
Mardin Kızıltepe’de çıkan yangında 500 dönüm buğday ekili alan yandı
Mardin Kızıltepe’de otomobilin çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti
7 yaşındaki kız hayatını kaybetti
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 40 dönüm ekili alan yandı