Kızıltepe'de silahlı Kavga: Bir ölü 4 yaralı

​Mardin’in Kızıltepe ilçesinde akraba olan 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kızıltepe İlçesi Eymirli Mahallesi (Tibyat köyü) çıkışında akraba oldukları öğrenilen 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada aynı aileden bir kişi ölürken 4 kişi yaralandı.

Olay Eymirli Mahallesi (Tibyat köyü) ile Çetinler Mahallesi arasında (Herem Şedad köyü) meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, akraba olan 2 aile arasında silahlı kavga meydana geldi. Çıkan kavgada aynı aileden oldukları öğrenilen Necmeddin K. (36) C.K (24), M.K (32), N.K (35) ile B.K (26) yaralandı. Haber verilmesiyle olay yerine ambulans ekipleri ve kolluk güçleri sevk edildi.

Yaralılardan durumu ağır olan Necmeddin K. Kızıltepe Devlet Hastanesine, diğer yaralılar ise Özel Kızıltepe İpekyolu Hastanesine sevk edildi. Durumu ağır olan Necmeddin K. yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Özel İpekyolu Hastanesinde tedaviye alınan diğer 4 yaralının durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinde bulunan ve diğer aileye ait olduğu belirtilen 06 FT 23 98 plakalı bir kamyonet ise ateşe verildi.

Jandarma, köyün giriş ve çıkışlarında yoğun güvenlik önlemi alıp olay yerinde inceleme yaptı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, jandarma kimliği belirsiz kişi ve kişilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

İLKHA




















 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kızıltepe Haberleri

İlçede yaşanan üzücü olaylar hakkında açıklama
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde iki esnaf arasındaki kavgada 13 kişi tutuklandı
Kızıltepe halkı: Son günlerde ilçemizde yaşanan elim olayların sebebi Kur’an’dan ve sünnetten uzak kalmamızdandır
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde ölü bulunan aileye ilişkin 2 yeni gözaltı
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde ölü bulunan Kaya ailesine ilişkin bir kişi daha tutuklandı