Kızıltepe'de Suriyeli gencin bıçaklanarak öldürülmesi olayına ilişkin 4 gözaltı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde dün çarşı merkezinde bıçaklanarak hayatını kaybeden Suriyeli gencin olayıyla ilgili 4 kişi yakalandı.

Mardin Kızıltepe'de (Qoser) Cumhuriyet Meydanı'nda dün bilinmeyen bir nedenden dolayı bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden 20 yaşlarındaki Suriye'li Delil Meiş isimli gencin olayına ilişkin biri çocuk 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, dün olaydan sonra geniş çaplı araştırma ve soruşturma yapan polis, gece yarısı H.A, A.E, T.E. ve çocuk olduğu öğrenilen M.Y. adlı kişileri, kaldıkları adreslere operasyon yaparak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüphelilerden Suriye'li Meiş’i bıçaklayan kişinin H.A. isimli şahıs olduğu öğrenildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kızıltepe Haberleri

Umut Kervanı'ndan Kızıltepe’de onlarca aileye gıda yardımı
Altınların konuşulduğu görüntü kaydı bilirkişiye gönderilecek
İş yerinin camına 9 mermi isabet etti
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde uyuşturucu madde ve ham maddesi ele geçirildi
Bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı