Kızıltepe'deki anız yangınları köyleri sardı foto

Mardin’in Kızıltepe ilçesine bağlı köylerde çıkan anız yangınında binlerce ton saman kül oldu. Rüzgârın etkisiyle çevreye yayılan yangını söndürmek için köylüler seferber oldu.

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde çıkan anız yangın rüzgârın etkisiyle büyüyor. Yangının başta Karakulak, Yoncalı ile Hocaköy (Ewdılimamé) mahallerini (köyler) etrafını sardığı köylüler ile itfaiye ekipleri yangını söndürmek için seferber olduğu belirtildi.

Yangının haber verilmesiyle olay yerine Mardin ve Kızıltepe’den çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Köylüler ise yangının yayılmaması için yangının etrafını sürüyor.

Çıkan yangından dolayı Kızıltepe-Ceylanpınar karayolu araç trafiğine kapanırken, yangını söndürmeye giden Kızıltepe belediyesine ait su ikmal tankerinin de yandığı ve yangının rüzgârın etkisiyle büyüdüğü söyleniyor.

İLKHA

















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kızıltepe Haberleri

İlçede yaşanan üzücü olaylar hakkında açıklama
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde iki esnaf arasındaki kavgada 13 kişi tutuklandı
Kızıltepe halkı: Son günlerde ilçemizde yaşanan elim olayların sebebi Kur’an’dan ve sünnetten uzak kalmamızdandır
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde ölü bulunan aileye ilişkin 2 yeni gözaltı
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde ölü bulunan Kaya ailesine ilişkin bir kişi daha tutuklandı