Kocaeli'nde çeşitli suçlardan 17 kişi tutuklandı

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 23-29 Kasım tarihleri arasında il genelinde uygulamalar yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, uygulamalar neticesinde 49 olayda toplam 89 şahsa adli işlem başlatıldığı, bu şahıslardan 17’sinin tutuklanıp 60'ının serbest kaldığı, 4 şahsın adli kontrol şartıyla serbest kaldığı, 8 şahsın ise adli makamlara mevcutlu olarak gönderildiği ifade edildi.

Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde 746 gram esrar, 20 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 146 gram metamfetamin, 4 ecstasy, 28 sentetik ecza, 20 captagon, 1 gram eroin ele geçirildiği kaydedildi.

Açıklamanın devamında, "Ayrıca yapılan bu operasyonlarda; 1 tabanca, 23 fişek, 1 hassas terazi, 11 bin 640 TL uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen para ele geçirilmiştir. İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin 23-29 Kasım tarihleri arasında ilimiz genelinde icra edilen operasyon ve uygulamalarda, 2 olayda toplam 5 şahıs hakkında adli işlem başlatılmış olup bu şahıslar hakkında serbest yargılanma kararı verilmiştir. Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde; 203 gram kubar esrar, 9 kök hint keneviri ele geçirilmiştir." denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kocaeli Haberleri

Kocaeli’de geri dönüşüm tesisinde yangın
Kocaeli'de cinayet şüphelisi tutuklandı
Kocaeli'de öğrencileri taşıyan servis dereye düştü: 25 yaralı
Kocaeli'de 106 kilo skunk ele geçirildi
Kocaeli'de ekim ayında uyuşturucu operasyonlarında 78 kişi tutuklandı