Kömürün altında kaçak sigara ele geçirildi

Batman’da durdurulan bir TIR’da kömürün altına gizlenmiş 828 bin TL değerinde kaçak sigara ele geçirildi.

Batman’da durdurulan bir TIR’da kömürün altına gizlenmiş piyasa değeri yaklaşık 828 bin TL olan 138 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, bir TIR içerisinde yapılan aramada kömürün altına gizlenmiş şekilde çeşitli markalarda piyasa değeri yaklaşık 828 bin TL olan, toplam 138 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamada, olayla ilgili olarak yakalanan bir şahıs hakkında Sigara Kaçakçılığı Yapmak suçundan yasal işlem başlatıldığı ifade edildi. (İLKHA)









İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman'da pastanede yangında büyük çapta maddi hasar oluştu
"İslam'la Diriliş, Gençlikle Yükseliş" temalı gençlik buluşması Batman'da coşkuyla gerçekleştirildi
Batman'da 50 yıl sonra görülen dağ keçisi koruma altına alındı
Batman'da sera üreticileri salatalık hasadından memnun
Kur'an ve sünnet merkezli eğitim sistemi kurulmalı