Köstekli saat çalan zanlı yakalandı

Elâzığ merkezde piyasa değeri yaklaşık olarak 3 bin TL olan antika köstekli saat çalan şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Elâzığ İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 22 Şubat 2018 tarihinde il merkezinde 3 ayrı ikamette meydana gelen hırsızlık olayında, piyasa değeri yaklaşık olarak 3 bin TL olan antika köstekli saat ile 2 kol düğmesini çalan şüpheli M.Ç'nin, olay mahalline yakın bir yerde yakalandığı belirtildi.

Şahsın yapılan üst aramasında çalmış olduğu eşyalar ile hırsızlık olaylarında kullanıldığı tespit edilen 2 levyenin ele geçirildiği belirtilen açıklamada, M.Ç'nin çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı ifade edildi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Elazığ Haberleri

Elazığ'da yıldırımın isabet ettiği caminin minaresi yıkıldı
Elazığ'da otomobil takla attı: 2 yaralı
Elazığ'da ceviz büyüklüğünde dolu yağdı, kent merkezi beyaza büründü
Elazığ'da kamyonet ve otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Elazığ'da inşaatta iskele çöktü: 4 işçi yaralandı