Köy okuluna kütüphane bağışı

​Kitap Dostluğu Kulübü, Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı Kapaklı mezrası okuluna kütüphane bağışladı.

Merkezi İzmir’de olan ve gönüllülük esasıyla çalışmalarını sürdüren Kitap Dostluğu Kulübü, Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı Kapaklı mezrası ortaokulunda öğretmenlik yapan Servet Sarıtoprak aracılığı ile 17 koliden oluşan roman, hikâye ve kırtasiye malzemeleri bağışında bulundu.

Kulübün köy okullarında kitap okuma ve kütüphane bilincinin yayılması amaçladığını belirten Servet Sarıtoprak, öğrencilerin bağışa oldukça sevindiğini dile getirdi.

Yapılan yardımlarla okulda ‘kitap dostluğu’ adlı kütüphane kurduklarını belirten Sarıtoprak, “Saygın üyelerden oluşan Kitap Dostluğu Kulübü Derneğimiz ile yapılan görüşmeler sonucu okulumuza kütüphane kazandırdık. Bu sayede köy okulunda kütüphane ve kitap okuma bilinci oluşturmayı amaçlıyoruz. Emeği geçen saygın gönüllerimizden ve kitap dostluğu kulübümüze teşekkür ediyor, gönüllü olmak isteyenleri Kitap Dostluğu Kulübü ile iletişime geçmelerini rica ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Beşiri Haberleri

Batman'da mağarada kaçak kazı yapan 4 kişi yakalandı
Batman'ın Beşiri ilçesinde 'Hayat Namazla Güzeldir' etkinliğinin finali düzenlendi
Batman'da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
Garzan Çayı'nda mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı
Batman'da kaza: Biri ağır 3 yaralı