Kudüs Tugayları: Gazze'ye karşılık güçlü bir füze kampanyası başlattık

Gazze siyonist işgal rejiminin saldırısı altında. Gazze'deki sivil yerleşim alanlarını yoğun şekilde bombalayan işgal rejimine karşılık direniş grupları tarafından misilleme yapılıyor.

Kudüs Tugayları tarafından yapılan açıklamada, "İşgal altındaki şehir ve kasabalara ve Gazze'ye karşılık olarak güçlü bir füze kampanyası başlattık." ifadelerine yer verildi.

Direniş gruplarının işgalcilere fırlattığı füzeler siyonistlerde ise büyük bir korkuya neden oluyor.

Bir siyonist basından yapılan açıklamada, "Gazze'den atılan füzeler nedeniyle israillilerde şu ana kadar 10 ölüm ve 600 yaralı var. Mülkiyete verilen zararlar dışında." İfadeleri dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
HAMAS: Gazze'de savaş sona erdi, anlaşmaya bağlıyız
Kassam, siyonistleri teslim etti
HAMAS, 7 esiri Kızılhaç'a teslim etti
BM: israil'in saldırıları ve zorla yerinden etme emirlerine rağmen birçok insan Gazze'nin kuzeyinden ayrılmadı