Kudüs Tugayları işgalcilere ait bir askeri aracı füzeyle vurdu

İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı olan Kudüs Tugayları, Gazze sınırındaki bir işgalci askeri aracını güdümlü bir füzeyle başarılı bir şekilde vurdu.

İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı olan Kudüs Tugayları, Gazze sınırındaki bir işgalci askeri aracını güdümlü bir füzeyle hedef aldığını belgeleyen bir video yayınladı.

Kudüs Tugayları, "Kornet füzesiyle Gazze'nin doğusundaki bir siyonist yerleşim bölgesini hedef aldıklarını" söyledi.

Kudüs Tugayları, Sderot'u 30 füzeyle bombaladıklarını ve Gazze'nin doğusunda güdümlü bir füzeyle işgalci askeri aracı vurduklarını doğruladı . 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

HAMAS'ın siyasi büro liderliği nasıl evrildi?
Gazze'de can kaybı 73 bin 223'e yükseldi
Yetimler Vakfı kurban emanetlerini Gazze'ye ulaştırdı
Birlik ve direniş çağrısı
Kuşatılmış bir coğrafyada ölüm ve yıkım