‘Kürt meselesine İslami Çözüm’ çalıştayı yeniden toplandı

Dün başlayan ve 3 oturum halinde görüşlerin dile getirildiği ‘Kürt meselesine İslami Çözüm’ çalıştayı bu gün yeniden toplandı.

3 bin 500 Sosyal Toplum kuruluşunu temsilen 600 temsilcisinin katılımıyla dün başlayan ‘Kürt meselesine İslami Çözüm’ çalıştayı, bu günkü  görüşmelerini gerçekleştirmek üzere yeniden toplandı.

Saat 10.00’da  başlayan çalıştayın  bu günkü oturumunda yapılacak 3. Panelde,  “Kürt Meselesinin Çözümünde İslami Sorumluluğumuz” konusunda görüşler dile  getirilecek.

Hüseyin Solmuş’un moderatörlüğünde  gerçekleştirilecek 3. Panelde;

Mehmet Göktaş, ‘Ümmet Anlayışı ile Kürt Meselesi’, Mehmet Emin Yıldırım,  ‘İslami Sorumluluğumuz ve Kürt Meselesi’ , Abdulkadir Menek, ‘Bedüzaman Said Nursi ve Kürt meselesi’, Müfid Yüksel ‘Kürtler Arası Çatışma Riski Ve Çözüm Önerileri’  konularında birer konuşma yapacaklar.

‘Kürt meselesine İslami Çözüm’ çalıştayı, Sonuç Bildirgesinin İbrası ile son bulacak.  (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir