Kuyuya düşen oğlak kurtarıldı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde 10 metre derinliğindeki kuyuya düşen oğlak, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde10 metrelik eski bir su kuyusuna düşen oğlak, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Yazyurdu Mahallesi’nde bir vatandaşa ait oğlak, mahalle içindeki 10 metre derinlikteki eski su kuyusuna düştü.

Kuyunun yanından geçen vatandaşların oğlağın sesini duyması üzerine kontrol edilen kuyuda, kuyuya nasıl düştüğü belli olamayan bir oğlak olduğu görüldü.   

Kendi imkânlarıyla oğlağı bulunduğu yerden çıkaramayan vatandaşlar, itfaiyeden yardım istedi.

Olay yerine gelen Mardin Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, çalışma sonucu oğlağı kuyudan çıkarıp, sahibine teslim etti.

İtfaiye ekipleri, mahallede bulunan kuyusunun ağzının kapatılması için vatandaşları uyardıktan sonra bölgeden ayrıldı. (M. Salih Keskin-İLKHA) 







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Filistin davasını gündeme getirmeye devam edeceğiz
"Filistin Konvoyu’nun yükü maddi yardımlardan çok daha ağırdır"
Mardin’de coşkuyla karşılandı
Müftü Baran: Gazze gündemden düşürülmeye çalışılıyor, Müslümanlar duyarlılıklarını kaybetmemeli
Yanmayan trafik işaretleri zincirleme kazaya neden oldu