Kuzenler arasında kavga: Bir ölü

Mardin’in Derik ilçesinde amcaoğulları olan 2 genç arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

Derik’e bağlı Boyaklı Mahallesi'nde (Kızılê köyü) amcaoğulları olan 2 genç arasında çıkan bıçaklı kavgada 20 yaşlarındaki Abdullah Çağlar hayatını kaybetti.

Olay saat 16.00 sıralarında Boyaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, amcaoğlu olan Abdullah çağlar ile Ş.S adlı 2 genç, köy dışında bilinmeyen bir nedenden dolayı aralarında kavga çıktı. Bıçakların kullanıldığı kavgada Ş.S, Abdullah Çağlar’ı 26 yerinden bıçakladı. Çağlar, haber verilmesi üzerine olay yerine çağrılan ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çağlar, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
 

Çağlar’ın cenazesi otopsi için morga kaldırılırken, olayı duyan ailesi hastaneye akın etti. Olayla soruşma başlatılırken, zanlı Ş.S gözaltına alındı.

İLKHA




 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Derik Haberleri

Mardin’in Derik ilçesinde tır uygulama noktasındaki beton bloklara çarptı
1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı
Mardin'in Derik ilçesinde dereye düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Yaklaşık 10 dönüm alan yandı
Mardin Derik'te bariyerlere çarpan tırın kabini alev aldı