Laik Liderler Oturma Eylemine Katılacak

Mısır'da yeni Anayasa taslağının kurucu meclis tarafından kabul görmesini hazmedemeyen laik-liberal ve Sol partilerin liderleri tahrir meydanındaki oturma eylemine katılacaklarını bildirdiler.

MISIR- Mısır'da hazırlanan yeni Anayasa taslağının kurucu meclis tarafından onaylanmasıyla birlikte laik-liberal ve Sol partilerin temsilcileri ilk defa tahrir meydanındaki oturma eylemine katılacaklar.


Düstur partisinin başkanı Muhammed Baradey, Halk Akımı partisinin Hamdin Sabahi ve önceki cumhurbaşkanlık seçiminde aday olan Amr Musa, Cumartesi gecesini Tahrir meydanında sabahlayacaklarını bildirdiler.


Mısır genelinde özellikle laik-liberal ve Sol partilerin Muhammed Mursi aleyhine düzenledikleri gösterilerde 15 yaşındaki bir çocuk katledilirken 500'den fazla İhvan mensubu ise yaralandı. (Sait Teşne-İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mısır Haberleri

HÜDA PAR Milletvekili Dinç yaralandı
Namaz kılmamıza dahi izin verilmedi
Darbeci hain Sisi Yönetimi Gazze konvoyunu durdurdu
Hasan el Benna şehadetinin 75'inci yılında yâd ediliyor
Mısır: israil, Refah Sınır Kapısı'ndan yardımların girişine engel oluyor