Lice ve Hani'de PKK operasyonunda 700 kilogram esrar ele geçirildi

Diyarbakır'ın Lice ve Hani ilçelerinde PKK'ye yönelik yapılan operasyonda 700 kilogram esrar ele geçirildi.

Diyarbakır'ın Lice ve Hani ilçelerinde PKK'ye yönelik gerçekleştirilen operasyonda 700 kilogram esrarın ele geçirildiği belirtildi.

Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca, PKK'lilere yönelik Lice ve Hani ilçelerindeki dağlık ve kırsal alanda operasyon yapıldığı ifade edildi.

Açıklamada, "Operasyon süresince yapılan aramalarda; kayalık alanlarda, arazide çalılar arasına gizlenmiş, çuvallarda ve toprağa gömülü jelikan bidonlar içerisinde, satışa hazır vaziyette, toplam 702 kilogram esrar ele geçirilmiştir." denildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır’da 217 bin 608 kök kenevir ve skunk imha edildi
Diyarbakır’da binlerce kök kenevir ile 25 kilo 600 gram esrar ele geçirildi
Diyarbakır'da şehir içi minibüsü seyir halindeyken yandı
Meralar enerji yatırımlarına değil, gelecek kuşaklara bırakılacak ortak mirastır
Diyarbakır'da seyir halindeki tır alevlere teslim oldu