Lice’de ikinci kez sokağa çıkma yasağı

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde dün uygulanan ve bu sabah sona eren sokağa çıkma yasağı, bu akşam saat 21.00’den itibaren tekrar başlayacak.

Konuyla ilgili Lice Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “Halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla, 5442 sayılı İl İdaresi Kanunun 32/Ç maddesi gereği, ilçemiz Merkezinde 18.08.2015 salı günü saat 21,00'den 19.08.2015 Çarşamba günü saat 07.00'ye kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir.” denildi.

Açıklamanın devamında ise bahse konu yasağa halkın uyması, kendi can ve mal güvenlikleri açısından önem arz ettiği uyarısı yapıldı.  (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Lice Haberleri

Lice'deki feci kazada ölü sayısı 7'ye yükseldi
3 kişi öldü 3'ü ağır 12 kişi de yaralandı
Alevler yerleşim yerlerine yaklaştı
Lice kırsal Güçlü Mahallesi mevkiinde midibüs devrildi: 1 ölü 12 yaralı
Yollar çöktü, köprüler hasar gördü, vatandaşlar mahsur kaldı