Malatya Valisi Aydın Baruş, depremde zarar gören 3 mahallede incelemelerde bulundu

Vali Baruş; Beydağı, Kamıştaş ve Alhanuşağı’nda İncelemelerde bulunarak evleri zarar gören vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Baruş, beraberinde Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan ile birlikte depremde zarar gören mahalleler hakkında ilk bilgileri muhtarlardan aldı.

Mahalleler ve bağlı mezralardaki hasarlı, ağır hasarlı veya yıkık binalar ile yardım ihtiyaçlarının olup olmadığı, yardımların yerine ulaşıp ulaşmadığının incelemesi yapıldı. Özellikle deprem nedeniyle oluşan mağduriyetlerin giderilip giderilmediğini, ilk hasar ve kesin hasar tespitlerinin durumunu denetleyen Vali Baruş ve beraberindekiler, hasarlı binaları gezerek vatandaşların sıkıntılarını dinlediler.

Baruş ve Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş’ın mahalle incelemelerine Beydağı Muhtarı Mahmut Pesen, Kamıştaş Muhtarı Şevket Canseven ve Alhanuşağı Muhtarı Muharrem Kadak eşlik etti.

İLKHA














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Malatya Haberleri

Malatya'da yaralı yılan kartalı koruma altına alındı
Suriyeli kardeşler üniversiteden birincilikle mezun oldular
Akpınar Çarşısı'nda baca krizi: Lokantacı esnafı büyük mağduriyet yaşıyor
Malatya-Elâzığ karayolunda hafif ticari araç devrildi: 2 yaralı
Malatya'da otogarda uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı