Malatya’da 3 kilo esrar ele geçirildi

​Torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 2 kilo 938 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken 3 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünün torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonla ilgili açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, 2 şüphelinin evinde yapılan aramada 2 kilo 918 gram esrar; bir diğer şüphelinin evinde yapılan aramada ise 12 gram sentetik kannabionid ve 8 gram metamfetamin ele geçirildiği kaydedildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan M.T.O, İ.Y. ve E.G. isimli şüphelilerin ifade işlerinin ardından adli makamlara sevk edilecekleri açıklamasında bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Malatya Haberleri

Malatya'da ruhsatsız silah operasyonu: 3 gözaltı
Yetimler Vakfı'ndan Malatya'da yetim ailelere eğitim ve gıda desteği
Malatya'da trafik denetimlerinde 660 sürücüye ceza
Malatya'da ölümle sonuçlanan kaza an be an kameraya yansıdı
Malatya'da otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti