Malatya'da çok sayıda silah ele geçirildi

Silah ticareti yapanlara yönelik 2 işyeri ve bir ikamette yapılan çalışmada ele geçirilen değişik markalarda 3 tabanca ve 4 av tüfeği ile ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, Silah ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışma sonucunda 2 iş yeri ve bir ikamette yapılan aramalarda; Bir adet 9x19 mm çapında tabanca, bir adet 7.65 mm çapında tabanca, bir adet 7.62 mm çapında tabanca, 6 adet tabanca şarjörü, 4 adet pompalı tüfek, 184 adet tabanca mermisi ve 12 adet av tüfeği kartuşunun ele geçirildiği belirtildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan bir şüphelinin Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği açıklamasında bulunuldu.

İLKHA




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Malatya Haberleri

Malatya'da dolu sonrası hasar tespit çalışmalarına başlandı
Malatya için şiddetli yağış uyarısı
Malatya'da dolu kayısıyı vurdu, hasar tespiti başlayacak
Malatya'da kaza sonrası sürücüler kavga etti: 2 yaralı
Malatya'da zirai don alarmı: Çiftçiler ateşle önlem aldı