Malatya’da Covid-19 tedbirlerine uymayan 37 kişiye cezai işlem uygulandı

​Coronavirus ile mücadele kapsamında yapılan denetimlerde, maske, karantina ve sosyal mesafe kuralına uymayan biri toplu taşıma olmak üzere 37 kişiye cezai işlem uygulanırken, sonucu pozitif olup karantina kuralına uymayan 5 kişi yurda yerleştirildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Covid-19 ile mücadele kapsamında il genelinde açık ve kapalı alanlarda yapılan denetimlerle ilgili açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada; 110 market, 52 kuaför ve berber, 8 piknik alanı, 3 pazar yeri, 1 AVM, 87 toplu taşıma, 79 kahvehane, 54 lokanta, bir spor merkezi, 5 düğün salonu, bir hamam ve sauna, bir kasap pazarı, 2 ticari taksi, 444 işyeri, 6 konaklama tesisi, bir MAŞTİ ve bir tren garı, 36 cami ve açık alanın kontrol edildiği belirtildi.

27 kişiye maske takmamaktan, 5 kişiye Covid-19 testi pozitif olup karantina kuralına uymamaktan, 4 kişiye Covid-19 temaslısı olmasından dolayı karantina kuralına uymamaktan ve bir toplu taşımaya sosyal mesafe kuralına uymamaktan cezai işlem uygulandığı, Covid-19 testi pozitif olan 5 kişinin yurda yerleştirildiği, temaslı olan 4 kişinin ise ikametlerine gönderildiği açıklamasında bulunuldu.










İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Malatya Haberleri

Malatya'da depremde binaların yıkılma anı kameralara yansıdı
Seyir halindeki otomobil alev alarak küle döndü
​Malatya’da 2 sağlık çalışını darp eden şahıs tutuklandı
Malatya'da haklarında hüküm verilen 42 kişi yakalandı
Malatya'da bir doktor ile görevli darp edildi