Malatya'da deprem nedeniyle eğitime bir gün ara verildi

Malatya Valisi Seddar Yavuz, Battalgazi ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle öğrenci ve vatandaşların güvenliği göz önünde bulundurularak il genelinde eğitime bir gün süreyle ara verildiğini açıkladı.

Yavuz, Battalgazi ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından eğitim-öğretime ilişkin açıklamada bulundu.

Vali Yavuz, öğrencilerin ve vatandaşların güvenliğinin ön planda tutulduğunu belirterek, il genelinde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

Yavuz, yaptığı açıklamada, "Battalgazi ilçemizde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle, öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın güvenliği göz önünde bulundurularak ilimiz genelinde eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir." ifadelerini kullandı.

İlgili kurumların sahadaki çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Yavuz, gerekli inceleme ve kontrollerin devam ettiğini, yaşanan gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılacağını kaydetti.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Malatya Haberleri

Malatya'da iki ayrı trafik kazası: 5 yaralı
Malatya Büyükşehir Belediyesinden dolandırıcılık uyarısı
Malatya'da sahte altın ve tefecilik operasyonu: 2 tutuklama
3'ü ağır 18 yaralı
Malatya'da ot ve odunluk yangını