​Malatya’da ‘Enerji Verimliliği ve Gelecek’ konulu toplantı gerçekleştirildi

​Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği’nin (VERİMDER) Malatya’da gerçekleştirdiği toplantıda enerji verimliliği ve toplumsal sorumluluk hakkında bilgiler verildi.

Malatya’da Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER) tarafından gerçekleştirilen ‘Enerji Verimliliği ve Gelecek’ adlı toplantı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda konuşan Gürkan, tasarruf ve enerji konularında toplumsallığın önemini dile getirdi.

Gürkan, “Şimdi verimlilik ve enerji le ilgili ve dünyanın 2030 sonrası enerji ihtiyacı ile ilgili, nüfus demografik yapısı ile ilgili, genç nüfus yaşlı nüfusla ilgili genel bir değerlendirme yapılsın. Bilimsel literatürde çan eğrisi denilen bir kavram vardır. Yani yüzde 80 bir tarafta, yüzde 10 bir tarafta ve diğer kalan yüzde 10 ise başka taraftadır. Doğal bir endekstir. Siz bu doğal endeksi bozmaya zorladığınız zaman işte o zaman problemler sırasıyla başlar. Cenab-ı Allah’ın (Celle Celaluhu) yarattığı tabiat kurallarına hepimizin riayet etmesi lazım. Nefsi dediğimiz arzuları ölçülü tutmamız lazım.” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Malatya Haberleri

Malatya'da yaralı yılan kartalı koruma altına alındı
Suriyeli kardeşler üniversiteden birincilikle mezun oldular
Akpınar Çarşısı'nda baca krizi: Lokantacı esnafı büyük mağduriyet yaşıyor
Malatya-Elâzığ karayolunda hafif ticari araç devrildi: 2 yaralı
Malatya'da otogarda uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı