Malatya’da FETÖ’den 6 şüpheli yakalandı

FETÖ’nün TSK mahrem yapılanması içerisinde ardışık aramaları tespit edilen ve aralarında görevde bulunan bir üsteğmen ile bir astsubay olmak üzere 6 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, FETÖ’nün TSK içerisindeki mahrem yapılanmasına yönelik yapılan operasyonla ilgili açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, biri aktif astsubay, biri asker mahremi, 3’ü kapatılan askeri okul öğrencisi olmak üzere toplam 5 şahıs bugün yapılan operasyonla gözaltına alındığı kaydedildi.

Ayrıca, Edirne Cumhuriyet Başsavcılığınca; FETÖ’nün faaliyetleri soruşturması kapsamında bir aktif üsteğmenin Malatya’da yapılan operasyonla gözaltına alındığı açıklamasında bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Malatya Haberleri

Malatya'da yaralı yılan kartalı koruma altına alındı
Suriyeli kardeşler üniversiteden birincilikle mezun oldular
Akpınar Çarşısı'nda baca krizi: Lokantacı esnafı büyük mağduriyet yaşıyor
Malatya-Elâzığ karayolunda hafif ticari araç devrildi: 2 yaralı
Malatya'da otogarda uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı